work wadconwork munterwork integronwork habeload
VRI Tech Group Nieuws

Nieuwsberichten VRI Tech Group

Munter Elektro neemt branchegenoot Kamerling Elektrotechniek over
22 augustus 2022

Uitbreiding voor Munter Elektro

In augustus heeft Munter Elektro te Hendrik-Ido-Ambacht de activa, activiteiten en goodwill overgenomen van Kamerling Elektrotechniek BV te Alblasserdam. Met deze overname versterkt Munter Elektro haar regionale positie als vakbekwame elektrotechnische dienstverlener. Recent kwam Kamerling Elektrotechniek in moeilijkheden en met de overname is feitelijk een doorstart gerealiseerd. Kamerling Elektrotechniek stond bekend om elektrotechnische werkzaamheden met eigen storingsdienst voor particulieren, woningbouw (regio Alblasserdam) en kleinschalige nieuwbouwprojecten. Ook deed Kamerling Elektrotechniek diverse inspecties en onderhoud op het gebied van (nood)verlichting, NEN1010 en NEN3140.

Vanaf september zal de dienstverlening van Kamerling Elektrotechniek gecentraliseerd plaatsvinden vanuit de locatie van Munter Elektro aan de Nijverheidsweg 73, 3341 JL Hendrik-Ido-Ambacht. Voor de zakelijke relaties van Kamerling Elektrotechniek betekent het dat de dienstverlening aan hen zonder onderbreking kan worden voortgezet.

Munter Elektro is een middelgroot elektrotechnisch bedrijf met een jarenlange staat van dienst. Het levert en onderhoudt complete elektrische installaties en datanetwerken bij een groeiende kring van industriële relaties. Munter is tevens specialist in meet- en regeltechniek en beschikt over een modern uitgeruste werkplaats waar o.a. ook paneelbouw plaatsvindt. Ook worden door Munter inspecties en NEN3140 keuringen uitgevoerd en biedt zij haar vaste relaties een 24/7 storingsdienst aan.

Kijk hier voor meer informatie over wat Munter Elektro voor zowel particulieren als bedrijven kan betekenen! 

envlag  Nieuws       (+31) 050 316 82 00