work wadconwork munterwork integronwork habeload
VRI Tech Group Nieuws

Nieuwsberichten VRI Tech Group

SCALA stage systems & services GmbH nieuwe onderneming van de VRI Tech Group
26 april 2023

SCALA stage systems & services GmbH nieuwe onderneming van de VRI Tech Group!

Wij zijn trots dat we u kunnen informeren dat SCALA stage systems & services GmbH in Duitsland, een joint venture van de VRI Tech Group en de Duits/Franse groep ACCEDIA, overeenstemming heeft bereikt met Bosch Rexroth inzake de wereldwijde overname van hun toneeltechnische installaties. SCALA zal de komende 3 jaren nauw samenwerken met de experts van Bosch Rexroth om allereerst het onderhoud en de service van ruim 30 grote theaters en opera huizen in m.n. Europa over te nemen.

De werkzaamheden op het gebied van service en onderhoud en het realiseren van projecten zullen worden uitgevoerd door SCALA, wat naar verwachting voordelen zal opleveren voor meerdere bedrijven in de VRI Tech Group. Een eerste installatiebeoordeling en revisie is bijv. reeds bij DTS² in behandeling.

Roelof Bakker zal als directeur van SCALA zich bezighouden met de verdere uitrol en ontwikkeling van SCALA. Vanwege de gerichtheid op de Europese markt en het preliminaire partnerschap met Bosch Rexroth is besloten tot de oprichting van een vestiging te Castrop-Rauxel (Dortmund), Duitsland.  

Deze overname geeft de VRI Tech Group toegang tot de Europese theatermarkt, een grote stap vooruit en perspectief naar de toekomst!

Zie voor meer informatie de website: www.scala-stage.com 

envlag  Nieuws       (+31) 050 316 82 00